Agrár szakkönyvek forgalmazása

Mezőgazdasági szakkönyv terjesztő részlegünk az ország számos pontján, évente mintegy 20 különféle rendezvényen vesz részt szaktanácsadó kisbusszal, ahol mód van a legfrissebb szakirodalom megismerésére és beszerzésére.
Szakkönyvterjesztési tevékenységünk postai úton, illetve központi raktárunkon keresztül a rendezvények közti időszakban is folyamatos, a megrendelés levélben, a helyszínen, vagy internetes könyváruházunkban (www.olvass.hu) megtehető.
Könyvkínálatunkat tíz éve folyamatosan fejlesztjük és szelektáljuk annak érdekében, hogy olyan gyűjteményt alakítsunk ki, amely a legnagyobb érdeklődésre tarthat számot a vidéken élő vállalkozók, gazdák, háziasszonyok körében, illetve minden olyan érdeklődő számára, akinek hobbija a szabadidő természetes és egészséges közegben való eltöltése, melyhez magas színvonalú szakirodalmat keres, pl. a kertészkedés, horgászat, lovaglás témakörében.
Közel 1000 db különféle kiadványt számláló kínálatunkban megtalálható a mezőgazdasági szakkönyvek, tájékoztatók széles választéka, a növénytermesztés, állattenyésztés, gépesítés és ökonómia témakörében kiadott friss szakirodalom, a ló tartásával kapcsolatban szinte az összes létező kiadvány.