Projekt menedzsment, pályázati ügyintézés és tanácsadás, pénzügyi bonyolítás

Társaságunk rendkívül nagyszámú projektet bonyolít évente. Közel 100 projektünk jelentős hányada belső, a tanüzemek által indított program. Az Egyetem különböző tanszékei, intézetei, illetőleg külső partnerek is rendszeresen veszik igénybe a Kft. által nyújtott rugalmas és gyors bonyolítási- és elszámolási rendszert.

Részt veszünk hazai, EU által finanszírozott (Széchenyi 2020) és nemzetközi (Erasmus+, FP7) projektek megvalósításában, lebonyolításában. Évtizedes pályázati tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező munkatársaink több tucat eredményes pályázat összeállításában és megvalósításában működtek közre; projektjeink témája igen széleskörű az agrárgazdaság, a környezettudatos technológiák, az építőipari innovációk témaköreitől a munkaerőpiaci és esélyteremtési, vállalkozásfejlesztési projektekig. A pályázati ügyintézés, pályázatmenedzsment gyakran a pályázat előkészítésétől, megvalósíthatósági tanulmány összeállításától, a projektterv beadásától a projekt menedzselésén:  szakmai lebonyolításán valamint a pénzügyi menedzsmenten keresztül a pályázati végelszámolásig, illetve az azt követő fenntartási kötelezettségek teljesítéséig tart.

Kiemelt figyelmet fordítunk a vállalkozások innovációs tevékenységéhez kapcsolódó kutatás-fejlesztési projektekre és elősegítjük az innovációs járulék felhasználásával az egyetemi - kutatói közösség szellemi bázisára alapozott kutatási projektek létrejöttét.